Productie

Techmar ontwikkelt alles zelf en laat al haar producten OEM produceren in China bij een select aantal producenten (ISO gecertificeerde partners). Op deze pagina vindt u een impressie van een aantal afdelingen, waardoor u een beeld krijgt van het productieproces van de verlichting.

Afdeling engineering

Op de afdeling engineering wordt alle informatie, aangedragen door R&D in Haaksbergen, verwerkt en omgezet in technische informatie waarna een product uitontwikkeld kan worden voor productie.

Prototypes/modellen

De afdeling prototypes/modellen maakt onderdeel uit van de engineering en produceert modellen (bijvoorbeeld door Rapid Prototyping) die gebruikt worden voor de beoordeling van en beslissing in het ontwikkelingsproces.

Laboratorium

In het laboratorium worden intern de belangrijkste testen uitgevoerd om te controleren of alle onderdelen en eindproducten voldoen aan alle eisen (ROHS, REACH, Erp, IP testen, Lumen test, etc.)

Matrijzen/gereedschappen

Alle matrijzen en gereedschappen worden in eigen beheer geproduceerd door middel van hoogwaardige bewerkingsmachines (oa. CNC).

(Aluminium) spuitgietafdeling

Op de afdeling spuitgieten worden aluminium en kunststof delen geproduceerd. Voor de productie worden alleen hoogwaardige grondstoffen gebruikt, hetgeen bij bijvoorbeeld aluminium van essentieel belang is voor de levensduur.

Metaalbewerking

Op deze afdeling worden metalen delen geproduceerd, zoals buizen met schroefdraden, stansdelen, dieptrekdelen, veren, beugels etc.

Nabewerking

Op de nabewerkingsafdeling worden alle geproduceerde onderdelen op specificatie nagekeken en nabewerkt om vervolgens verder afgewerkt te worden in het productie proces.

Poedercoating

Nadat alle delen grondig chemisch gereinigd zijn worden ze, indien nodig, voorzien van een hoogwaardige UV bestendige kunststof poedercoating.

Poly Resin

Van poly resin worden lampen geproduceerd. Een siliconen matrijs wordt gevuld met kunststof granulaat dat door verwarming in een vacuüm oven vloeibaar wordt. Door de matrijs continu te bewegen vormt zich na uitharding het uiteindelijke product.

Elektronica

Een eigen elektronica afdeling biedt ons de mogelijkheid zelf de assemblage van elektronica uit te voeren. Hierbij valt te denken aan elektronica voor LED lichtbronnen, bewegingssensoren, timer/sensor units etc.

Assemblage

Alle producten worden geassembleerd aan zgn. assemblagelijnen waarbij door middel van foto instructies elke stap in het proces duidelijk gevolgd en gecontroleerd kan worden.

Kwaliteitscontrole

Tijdens en na de productie worden alle producten volgens ISO standaard steekproefsgewijs gecontroleerd op afwerking en functionaliteit. In het laboratorium worden tevens controles uitgevoerd op de afwerking door middel van UV en zout water testen.

Nieuws

Disclaimer | Impressum © 2018 | Webdesign: Ninix.nl