Garden Lights

Garden Lights is een concept 12 volt buitenverlichting, bestaande uit losse lampen en accessoires. De consument kan door middel van 3 stappen eenvoudig een verlichtingsplan samenstellen. Het assortiment van Garden Lights bestaat uit spots (ook voor onder water), inbouwspots, staande lampen en een aantal wandlampen.

Vanuit de keuze voor de modellen (stap 1) wordt het totaal wattage van de lichtbronnen bepaald, om op basis daarvan een transformator met de juiste capaciteit te kiezen (stap 2). Vervolgens worden de benodigde accessoires bepaald (stap 3). Zowel kabels (o.a. hoofdkabels, verlengkabels en kabelverdelers), een timer met donker-licht sensor, maar ook een afstandsbediening met meerdere groepen zijn accessoires die binnen dit concept verkrijgbaar zijn.

De lichtbronnen in het assortiment zijn LED/Power LED, verkrijgbaar in wit, warm wit en halogeen. Alle lichtbronnen zijn eenvoudig te vervangen en onderling uitwisselbaar.

De producten van Techmar zijn geschikt voor een ieder die zijn of haar tuin wil verlichten met functionele maar zeker ook sfeervolle verlichting en die kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Verkoopkanalen zijn de betere tuincentra, (elektrotechnische) groothandels en hoveniers/tuinspecialisten. De producten kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit, veiligheid (12 volt) en daarnaast de eenvoud van het aanleggen, ook in bestaande tuinen.

Gemak dient de mens
Techmar heeft haar 12 volt verlichtingsassortiment uitgebreid met een unieke universele 12 volt afstandsbediening waarmee de tuinliefhebber zijn tuinverlichting, totaal of in groepen, op afstand kan bedienen. Deze innovatieve afstandsbediening is gebruiksvriendelijk, prachtig van design en ligt door de ergonomische vormgeving prettig in de hand. De afstandbediening kan ook voor andere 12 volt apparaten gebruikt worden.

Presentatie

Het systeem verkoopt zich het best vanuit een compleet concept (schappresentatie van 2 tot en met 5 meter) inclusief de bijbehorende POS materialen zoals: displays, banners, informatie bord en LCD scherm met instructie film. Hiernaast een 3 meter wandpresentatie.

Meer informatie:

Kijk op www.garden-lights.nl

Download hier de Garden Lights Brochure.

Download hier de conceptleaflet van Garden Lights.

Nieuws

Disclaimer | Impressum © 2018 | Webdesign: Ninix.nl